Werkervaring

Meewerken in één van onze werkplaatsen ?

 

Uw tijd, energie, kennis en kunde stellen wij bijzonder op prijs. Meer weten over onze mogelijkheden? In onze werkplaatsen in Alphen, Huijbergen, Sprundel en Uden werken uitsluitend vrijwilligers. Dat kunnen mensen zijn die niet (meer) behoren tot de reguliere arbeidsmarkt (bijv. gepensioneerden) of juist mensen die daar wel toe behoren maar met zogeheten afstand (bijv. statushouders). Een grote verscheidenheid wat betreft achtergrond en ervaring maar wel met de gemeenschappelijke overtuiging dat we met elkaar aan een goede zaak werken.


Concrete werkzaamheden zijn:

 

  • Ophalen van goederen bij onze inzameladressen en donoren (door chauffeur en bijrijder)
  • Uitsorteren en repareren/reviseren van opgehaalde gereedschappen (ontroesten, slijpen, schuren en smeren) en uitvoeren van meer specialistische werkzaamheden op het gebied van reparatie van naaimachines, computers en werkplaatsmachines en – apparatuur.
  • Samenstellen van gereedschapsets voor de diverse beroepsgroepen vanuit het magazijn en deze klaarmaken voor verzending.
  • Laden en verzendklaar maken van de zeecontainer met de daarbij behorende documentatie.
  • Daarnaast zijn er altijd werkzaamheden op het gebied van Projecten administratie, Fondsenwerving en Public Relations.

Vrijwilliger voor VAI, iets voor U? Meld u aan via onze contactpagina en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Onze werkplaatsen