Onze sponsoren

Onze stichting ontvangt geen overheidssteun. Financieel zijn wij daarom afhankelijk van donaties van onze sponsoren. Dit zijn particulieren maar ook bedrijven en stichtingen. Op deze pagina staan de bedrijven en stichtingen die ons ondersteunen.

BMB Techniek

BMB Techniek is er trots op dat door continue te innoveren en nieuwe materialen te ontdekken, we de status verkregen hebben van kennisbedrijf, waar persoonlijke aandacht en klantgericht denken hoog in het vaandel staan. Wij zien onszelf als uw partner in het zoeken naar de juiste producten en het verstrekken van de technische informatie. Door innovaties op de voet te volgen, zowel in bouwmethode alsmede in de ontwikkeling bent u verzekerd van de juiste aanschaf.

100% windenergie voor Fujifilm

Fujifilm Manufacturing Europe B.V. is een van de grootste productie vestigingen van Fujifilm buiten Japan. Het bedrijf produceert fotopapier, offsetplaten en membranen. Daarnaast werkt men in het Tilburg Research Laboratory aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten. Met ongeveer 850 werknemers is Fujifilm Manufacturing Europe B.V. een van de grootste industriële werkgevers van Midden Brabant. Fujifilm verblijdt ons regelmatig met een donatie van gereedschap en computers.

Waarom Huybregts Relou?

Huybregts Relou wil voor haar opdrachtgevers een professionele bouwpartner zijn. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te

realiseren en waarin de klant (eindgebruiker) altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid. In onze samenwerkingsverbanden met maximale ketenintegratie en LEAN-principes, maar ook bij reguliere (Europese) aanbestedingen trachten we gezamenlijk maximaal

resultaat voor alle partners te realiseren.

KPMG een vertrouwde partner

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. We bundelen de expertise van 162.000 professionals in 155 landen. Onze focus: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen. Als vertrouwde partner denken onze professionals met u mee over kansen en risico's. Zij scheppen orde in complexiteit, geven advies over wet- en regelgeving en helpen navigeren onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om grote (inter)nationale ondernemingen of middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties of overheden. KPMG ondersteunt op het gebied van audit en advisory. Meijburg & Co, een zelfstandige organisatie en eveneens lid van het internationale KPMG-netwerk, adviseert op het gebied van fiscaliteit.

Milwaukee tools

Sinds 1924 produceert Milwaukee innovatieve heavy duty machines en toebehoren voor de veeleisende professional. Met een niet aflatende toewijding aan onze vakgebieden, blijft Milwaukee voorop lopen met een focus op het leveren van innovatieve oplossingen. Of het nu is door leiderschap in de lithium-ion technologie, tijdbesparende accessoires of innovatieve handgereedschap producten, Milwaukee is toegewijd aan het leveren van  oplossingen die een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid bieden. Wij zijn Milwaukee dankbaar voor hun donatie van elektrisch handgereedschap.

Installatiebedrijf Verhees

Echte vakmannen, altijd een oplossing. Dat is het motto van Installatiebedrijf Verhees uit Chaam. Al meer dan 25 jaar hét adres voor installatietechniek in woonhuizen en bedrijfspanden. Verhees zorgt voor aangenaam wonen en prettig werken. Het bedrijf is thuis in verwarming, klimaatbeheersing, loodgieterswerk, sanitair, zonnepanelen en zink- en dakwerk. Op een duurzame, innovatieve en bijzonder klantvriendelijke manier. Zoals echte vakmannen betaamd!


In vriendschap verbonden