Onze sponsoren

Onze stichting ontvangt geen overheidssteun. Financieel zijn wij daarom afhankelijk van donaties van onze sponsoren. Dit zijn particulieren maar ook bedrijven en stichtingen. Op deze pagina staan de bedrijven en stichtingen die ons ondersteunen.

Gebr. Janssen

Gebr. Janssen adviseert, ontwerpt, installeert en monteert op dakdekkers- en installatiegebied. Daarnaast verrichten we rioolwerkzaamheden, en leveren en installeren wij alles op het gebied van sanitair. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. Bovendien willen we een degelijke én innovatieve partner zijn. Degelijk als het gaat om kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid, innovatief op het gebied van materialen, werkwijze en branche betrokkenheid. Gebr. Janssen is een familiebedrijf sinds 1886 en hofleverancier sinds 2011. Voor u kunnen we een flexibele en veelzijdige partner zijn, met een duidelijke werkwijze: afspraak = afspraak.

Sankomij

Sankomij verzorgt al 50 jaar installaties in de regio’s Noord Brabant en Limburg voor nieuwbouw, renovatie, groot onderhoud en utiliteits projecten. Sankomij is een sociaal bedrijf, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering is. Zo gaan we bewust om met ons wagenpark, gaan we ver qua digitaliseren, maken we bewuste materiaalkeuzes voor het milieu en voeren we ons afval gescheiden af via een gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf. Voor onze medewerkers proberen we een prettig werkklimaat te creëren en  mensen met afstand tot de arbeidsmarkt geven we kansen om weer toe te treden tot het arbeidsproces.

Q care

Q Care biedt een totaalpakket op het gebied van wond- en decubituszorg aan cliënten en zorgprofessionals. Dat doen we vanuit de eenvoudige gedachte dat iedereen de allerbeste zorg verdient. Zorg die bijdraagt aan een spoedig herstel en een optimale kwaliteit van leven. Q Care is een autoriteit op het gebied van decubitus- en wondzorg. Wij bieden praktische wond- en decubituszorg aan elke cliënt die daar behoefte aan heeft. Naast getrainde zorgverleners, zorgen wij ook voor de juiste hulpmiddelen; van matras tot verband. De zorg en hulpmiddelen van Q Care worden volledig vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Aces direct

 Organisaties helpen innoveren geeft ons een kick! IT is de motor van onze ontwikkeling, innovatie en groei. Maar onze kern zit in de mensen daarachter. De persoonlijke klik was, is en blijft prioriteit nummer één. Want hoe digitaler onze omgeving wordt, hoe groter de impact is van het menselijke contactmoment. Wij zien het als onze taak om jou de IT-omgeving te bieden die je helpt je bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Om erachter te komen in welke omgeving jouw organisatie zich helemaal thuis voelt, investeren we in het opbouwen van een openhartige relatie. Zodat we precies weten wat je doet, hoe je denkt en dus ook: wat je nodig hebt.

Hollandia services

Onbewust vertrouwen we iedere dag weer op infrastructurele bouwwerken als bruggen, sluizen en stuwen. De grote economische en maatschappelijke waarde verplicht tot zorgvuldig onderhoud en beheer om bedrijfszekerheid en veiligheid voor een lange gebruiksperiode te kunnen garanderen. Vanwege het intensieve gebruik van de constructies moet bovendien de impact van onderhoudswerkzaamheden tot een minimum worden beperkt. Met Hollandia Services zorgen we dat complexe constructies in topconditie zijn èn blijven. Vanuit onze vestigingen in Zuid-Holland en Friesland, zijn we waar dan ook in Nederland, snel ter plaatse. 

Steenkist

Steenkist Reca Nederland B.V. is een vooruitstrevend, commercieel en dienstverlenend bedrijf op het gebied van hand- en elektrische gereedschappen, meet- en regelapparatuur, verbruiks- en bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsinrichting en klimmaterialen. Naast het leveren van deze productgroepen zijn we ook de professionele partner voor oplossingen en/of procesoptimalisatie op het gebied van inkoop, logistiek en papierstromen. Steenkist is onderdeel van de Würth Group.

BMB Techniek

BMB Techniek is er trots op dat door continue te innoveren en nieuwe materialen te ontdekken, we de status verkregen hebben van kennisbedrijf, waar persoonlijke aandacht en klantgericht denken hoog in het vaandel staan. Wij zien onszelf als uw partner in het zoeken naar de juiste producten en het verstrekken van de technische informatie. Door innovaties op de voet te volgen, zowel in bouwmethode alsmede in de ontwikkeling bent u verzekerd van de juiste aanschaf.

Waarom Huybregts Relou?

Huybregts Relou wil voor haar opdrachtgevers een professionele bouwpartner zijn. Die haar kennis en ervaring inzet om een grote verscheidenheid aan gebouwen te

realiseren en waarin de klant (eindgebruiker) altijd centraal staat. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid. In onze samenwerkingsverbanden met maximale ketenintegratie en LEAN-principes, maar ook bij reguliere (Europese) aanbestedingen trachten we gezamenlijk maximaal

resultaat voor alle partners te realiseren.

Milwaukee tools

Sinds 1924 produceert Milwaukee innovatieve heavy duty machines en toebehoren voor de veeleisende professional. Met een niet aflatende toewijding aan onze vakgebieden, blijft Milwaukee voorop lopen met een focus op het leveren van innovatieve oplossingen. Of het nu is door leiderschap in de lithium-ion technologie, tijdbesparende accessoires of innovatieve handgereedschap producten, Milwaukee is toegewijd aan het leveren van  oplossingen die een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid bieden. Wij zijn Milwaukee dankbaar voor hun donatie van elektrisch handgereedschap.

Religieuzen sponsors

VAI ontvangt al vele jaren steun van religieuzen die de stichting ook mede hebben opgericht. Ook in deze lastige tijden mag VAI rekenen op financiële steun van meerdere religieuzen. Onze gezamenlijke doelstelling van naasten liefde en zorg voor de medemens zorgt al jaren voor een vruchtbare samenwerking. Wij zijn hiervoor erg dankbaar.


Sponsoren van wat langer geleden

In vriendschap verbonden